A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Svéd professzor: a koronavírus az EU és a tömeges bevándorlás végét jelentheti

A SwebbTV legutóbbi adásában Lars Bern, svéd mérnök, professzor, üzletember, író, igencsak megdöbbentő dolgokat mondott a koronavírus utáni világról. (Legalábbis a svédeket egészen biztosan sokkolta, hogy egy honfitársuk ilyeneket elmondhat a televízióban.)

Bern először arról beszélt, hogy a SARS-COV-2 nem azért veszélyes, mert halálosabb lenne az influenzánál, hanem mert mikor elkezdett terjedni, még senki nem volt immunis rá. Kifejtette, a korlátozásokra és karanténokra azért volt szükség, mert ha egyszerre betegedne meg mindenki, az országok egészségügyi rendszere egymás után omlana össze, mivel a tömeges megbetegedéseket nincs állam, mely hatékonyan kezelni tudná.

Elmondta, szketipus Bill Gates “kisded álmával kapcsolatban”, hogy “oltsuk be az egész világot”. Szerinte ez azért sem működne, mert a vírus gyorsabban mutálódik, mint ahogyan a vakcina elkészül. Rámutatott, a malária és ebola elleni gyógyszerek és a vitaminok kifejezetten effektívek a vírus ellen, ahogyan azt a betegeken végzett tesztek ezt mutatják.

Ráadásul a professzor kifejezetten bizalmatlan Gates-el kapcsolatban, főleg, miután szárnyra kaptak a híresztelések, hogy a koronavírus-járványt felhasználva valósítaná meg régi álmát a nyomkövető chipekkel beoltott lakosság vízióját. Igaz, ezt minden jelentősebb nyugati sajtóorgánum szinte azonnal cáfolta, “ostoba összeesküvés-elméletnek” és “konteónak” nevezve a felvetést. (Egyébként a bőr alá ültetett chipek, melyek korábban szintén “ócska összeesküvések” tárgyát képezték, mára valósággá váltak.) Hogy melyik félnek van igaza, azt mindenesetre mindenki döntse el maga, de az a tény, hogy a vakcinák fejlesztését Marck Zuckerberg cége is hatalmas pénzekkel támogatja, nem túl bizalomgerjesztő.

Változások a gazdaságban

Bern szerint a gazdaságunknak is változnia kell, ugyanis a globalista vadkapitalizmus jelenlegi formájában nem tartható fenn tovább.

A jövőben a globalizmust fel kell váltsa a nacionalizmus - vélekedett a professzor. Állítását az európai folyamatokkal támasztotta alá. Az EU inkompetenciáját és tehetetlenségét látva világossá vált számára, hogy az államok feletti képződmények nem tudnak mit kezdeni a vészhelyzetekkel, azt csakis a nemzetállamok tudták hatékonyan kezelni.

Bern nem gondolja, hogy a kialakult válságot az Európai Unió jelen formájában túlélné.

Össze fog omlani, és ez egy pozitív fejlemény. Európa országainak továbbra is szabadon kell kereskedniük egymással, ám minden mást, amit az EU képvisel, kukába kell dobni - mondta.

Rámutatott, a tömeges bevándorlás kora is véget kell érjen. Ennek okát még csak nem is abban látja, hogy a nyugati és skandináv országok hirtelen “feleszmélnének”. Ennél gyakorlatiasabban közelíti meg a problémát. Szerinte az országoknak egyszerűen nem lesz pénze eltartani a migránsokat. Európa nemzeteinek évekbe telik majd, mire talpra állítják saját gazdaságukat, olyan szintű munkanélküliséggel és szegénységgel kell majd megküzdeniük, amihez képest a 2008-as válság sétagalopp volt.

A világgazdaságra nézve igen borús képet fest. Úgy véli, a koronavírus-járvány legnagyobb vesztesei az olajból élő országok. Az olajár bedőlése miatt sok közel-keleti állam is meginoghat, ami a térségben instabilitáshoz, extrém esetben háborúkhoz vezethet.

Lars Bern hangsúlyozza, hosszú évek kellenek majd, mire a világ kilábal a koronavírus-járványból: “A helyzetünk egyre rosszabb és rosszabb lesz, mielőtt a javulás útjára lépne.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések