A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rajongói kérdésekre válaszolt az RTL új sikersorozatának sztárja: Tenki Réka elárulta, mennyire volt számára megterhelő a szerepe – videó

Az RTL Klub új sorozata, a Mellékhatás különböző emberi sorsokat mutat be, a szülői felelősség és a béranyaprogram kérdéskörét feszegeti. A sorozat kapcsán készült kérdezz-felelek az egyik főszereplővel, Tenki Rékával, aki őszintén válaszolt a rajongói kérdésekre.

Édesanyaként mennyire volt nehéz és esetleg érzelmileg megterhelő egy kisbabáért küzdő nőt játszani? rajongói kérdésre Réka elárulta, hogy az Egyasszony című monodráma után tudja, hogyan viszonyuljon a témához. Arról is beszélt, hogy más felelősség az, ha valakinek lehet gyereke. Próbálja különválasztani a magánéletet a munkától, de hozzátette, az életből minden tapasztalat beépül a színészi játékba.

A rajongók arra is kíváncsiak voltak, hogy tudott a szerephez alakulni és beleadni mindent, erre a színésznő csak annyit mondott, hogy neki ez a feladata és természetesen próbálkozik azonosulni a szereppel.

Volt, aki arra volt kíváncsi, hogy Réka izgul-e a forgatás előtt, aki erre röviden elmondta, hogy az első néhány napban még izgul, amikor nem ismeri a stábot és még alakulóban van mindent, ám ezután felül egy hullámvasútra és élvezi a forgatás minden pillanatát.

A színésznő emellett számos kérdést kapott még, a teljes beszélgetést és a kérdésekre adott válaszokat az RTL videójában lehet megtekinteni:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések