A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Nem vagyok az a kétségbeesős típus" - Letenné a mikrofont egy időre a népszerű magyar énekes: ezzel keresne pénzt

Nem esett kétségbe Abebe Dániel a koronavírus-járvány okozta nehéz helyzet miatt, az énekesnek már arra is van terve, hogyan keresne pénzt a mikrofont átmenetileg letéve.

A koronavírus-járvány veszélye miatt nem tudni, mikor állhat újra színpadra Abebe Dániel, aki elárulta, szívesen belevágna valami újba átmenetileg az éneklés helyett. A Back II Black együttes énekese, aki szakmáját tekintve közgazdász, azzal a tervvel állt elő, hogy szívesen elmenne személyi sofőrnek, hogy pénzt kereshessen.

- Senki nem örül, ha elveszti a munkáját. De én nem vagyok az a kétségbeesős típus. Közgazdász vagyok, de a szakképzésem már elavultnak számít. Nem dolgoztam a szakmában, mert nem volt rá szükségem. Igazából most sem hosszú távú munkában gondolkozom, hanem átmenetileg tenném le a mikrofont, amivel áthidalhatjuk a nehéz időszakot és életben tudunk maradni. Hiszen nekünk is pénzért adnak mindent. Sokat autókázom, közel kétmillió kilométert levezettem már. Nagyon szívesen mennék személyi sofőrnek. Ezzel én is jól járnék, és az utasaim is, akiket igény szerint énekléssel is szórakoztatnék - mondta a Ripostnak Bebe.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések