A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy-Britannia: szomáliai nő gyilkolt meg egy 7 éves kislányt

Egy parkban, anyák napján késelte halálra a szomáliai nő a hét éves kislányt.

Az áldozat, Emily Jones Heatonban, édesapjával töltötte a hétvégét, aki levitte lányát a Queen’s Parkban, hogy együtt élvezzék a jó időt. A kislány békésen rollerezett, mikor – minden előzmény és indok nélkül – egy 30 éves szomáliai nő egyszerűen rátámadt, és megkéselte.

Az életveszélyes állapotba került Emily-t azonnal kórházba szállították, ám olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy egy órán belül életét vesztette.

A szomáliai nő nem ismerte se az áldozatot, se az édesapát, korábban sohasem találkoztak, így tettére letartóztatása után sem sikerült magyarázatot találni. Jelenleg elmeállapotát vizsgálják, így könnyen elképzelhető, hogy beszámíthatatlannak minősítik, vagyis egy percet nem fog börtönben tölteni.

A legmegdöbbentőbb az esetben, hogy a brit mainstream média mindent elkövetett annak érdekében, hogy elhallgassa az elkövető származását, nehogy az növelje az “idegenellenességet” az országban.


Mark Jones és Sarah Barnes könnyeivel küszködve emlékeztek meg kislányukról.

“Emili mindössze 7 éves volt. Az egyetlen gyermekünk, a fény az életünkben. Tele volt játékkal, szeretettel és örömmel. Játékos kis pimasz mosolya volt, és gyönyörű volt kívül-belül. Tiszta szívű, ártatlan gyermek volt.

Beleszakad a szívem, hogy egy olyan világban kell felébredjek nap, mint nap, amiben Emily már nincs velünk. Értetlenül állunk a történtek előtt, egyszerűen nem tudjuk feldolgozni, ami történt.

“Egy értelmetlen és brutális gyilkosság tönkretette az életünket. Sosem láthatjuk a gyönyörű kislányunkat felnőni.”

Alan Walsh, a vizsgálatot végző halottkém, úgy írta le Emily halálát, mint “a legtragikusabb eset”, amivel egész karrierje során találkozott.

“20 éve vagyok halottkém, de még sohasem találkoztam ilyen tragikus, ilyen értelmetlen halálesettel. Sok mindent láttam már, de ez még engem is megrendített.”

Walsh szerint a legszörnyűbb, hogy a 7 éves Emily-t az édesapja szeme láttára gyilkolták meg, aki nem tehetett semmit, hogy megmentse kislánya életét.

(voiceofeurope.com)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések