A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megverte és szabadságában is korlátozta feleségét

A Dunaföldvári Rendőrőrsön befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy helyi férfival szemben folytattak könnyű testi sértés vétség és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy helyi nő tett feljelentést férje ellen, aki 2019. január 02-én a délutáni órákban előzetes szóváltást követően fellökte, majd bántalmazta. Ezt követően elvette felesége mobiltelefonját, melyet összetört, illetve nem engedte meg az asszonynak, hogy a lakóházat elhagyja. 

A sértett csak gyermeke megérkezését követően tudott elmenekülni. A nő a bántalmazás következtében könnyebben megsérült. 

A dunaföldvári rendőrök eljárást indítottak könnyű testi sértés vétség és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetése miatt. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben. A rendőröknek azt mondta, hogy feldühítette az, hogy nincs otthon étel.

A Dunaföldvári Rendőrőrsön a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések