A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Leütöttek egy férfit a zuglói buszpályaudvaron: életveszélyesen megsérült

Testi sértés bűntette miatt hallgatták ki az életvédelmi nyomozók azt a 27 éves férfit, aki leütött egy férfit, mert nem kapott tőle cigarettát - írja a Police.hu.

Az eset Zuglóban történt, amikor három férfi a munkából hazafelé menet a Mexikói úti buszpályaudvaron beszélgettek, majd egy férfi ment oda hozzájuk, hogy cigarettát kérjen , ám mivel nem adtak neki, vitázni kezdett. A háromfős társaság egyik tagja ellökte a férfit, amire a férfi fejen ütötte őt. A sértett ettől elveszítette az eszméletét.

Az egyik buszsofőr látta a történteket, ő értesítette a rendőröket és a mentőket. Az elkövető megpróbált elfutni, de a sértett kollégája utána szaladt és visszatartotta őt amíg megérkeztek a rendőrök. A mentők megállapították, hogy a sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A zuglói járőrök a 27 éves budapesti K. Dávidot elfogták, majd átadták a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozóinak, akik életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként, amely során a férfi beismerte tettét. A rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartoztatásának indítványozására.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések