A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Korai ezt még kijelenteni, de úgy fest, megvan a megoldás hosszútávra

Rengeteg embert tesz boldoggá...

Ugyan még csak 23 éves (éppen ma), de már eleget tett azért, hogy klasszisként emlegessék. A Manchester City kiválósága, Gabriel Jesús a brazil Palmeirasban nevelkedett, amely mint az köztudott, a dél-amerikai ország egyik leghíresebb labdarúgócsapata, melyet 1914-ben São Paulóban hoztak létre. Közel 17 millió szurkolójával együtt, a világ labdarúgására is tekintélyes hatással van.

2017. január 1-én innen vásárolta meg őt az angol Manchester City, nem is kevés, 32 millió euróért. Természetesen akkor még senki nem gondolta – inkább csak remélték –, hogy ilyen ütemben fogja szállítani a gólokat, és napjaink futballjának egyik meghatározó alakja lesz. A Cityben eddig 139 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 63 gólt és 25 gólpasszt jegyzett. Eddigi pályafutása során megnyerte már a brazil Série A-t, kétszer a Premier League-et, magasba emelhette a Brazil-kupát, az FA-kupát, kétszer a Ligakupát és kétszer elhódította csapatával a Community Shieldet is. A brazil válogatottal 2019-ben Copa America-győztes lett. A Transfermarkt pedig jelenleg 70 millió euróra becsüli a piaci értékét 

A videóra kattintva megtekintheted a születésnapos támadóról készült összeállítást. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések