A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kézlevágással fenyegette meg dolgozóját a füredi maffiózó

A legnagyobb maffiózók is megirigyelnék a konfliktuskezelési módszereit annak a balatonfüredi vendéglátósnak, akinek a letartóztatását most meghosszabbította a Veszprémi Járásbíróság. A helyi férfi minden gondját a hatóság mellőzésével óhajtotta megoldani, ehhez viszont szicíliai módszereket alkalmazott.

Először az egyik pultosát fenyegette meg, mert az rendszeresen lenyúlta a szórakozóhely bevételét. A bárba hívta „munkamegbeszélésre”, ahol persze, nem a munkáról volt szó.

„Közölte vele, hogy poligráfos vizsgálaton kell részt vennie, amihez egy beleegyező nyilatkozatot íratott vele alá. A vizsgálat eredményének kiértékelése után a gyanúsított közölte a sértettel, hogy vagy elismeri, hogy mekkora összeget tulajdonított el a bevételből, vagy 'fájdalmasan' intézik el a dolgot” – olvasható az ügyészség közleményében.

A vállalkozó még a dolgozója autóját is lefoglalta, bár azt a pultos a pótkulccsal visszavette.

Más módszereket is alkalmazott a füredi Al Capone: pénzbüntetésre ítélt munkatársának drága óráját akarta megszerezni, persze úgy, hogy a munkatársa kezét is levágja vele. A füredi nehézfiú máshol sem volt a tárgyalás híve, az autószerelőnél fizetés helyett verést és gyújtogatást ígért.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések