A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kemény üzenet: “Karácsony Gergely emberek életével játszik!”

Csütörtökön ismét tömött sorokban álltak az emberek a busz- és villamosmegállókban – hívta fel a figyelmet a rendkívül veszélyes jelenségre közleményében a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője.

"Ameddig Karácsony Gergely egyetlen nap leforgása alatt végighaknizta a személyéhez lojális médiumokat, hogy ha nem vezetheti rendeleti úton, egy személyben Budapestet, akkor emberéletek kerülhetnek veszélybe, aközben tisztán látszik, hogy saját rossz intézkedéseit sem képes korrigálni. A megható közösségi média szerepléseitől nem lesz ingyenes a parkolás Budapesten, és a korábbi utasítására hétvégi üzemrendre átállított BKV-járatok sem indulnak megfelelő sűrűséggel. Karácsony Gergely főpolgármester emberéletekkel játszik" – írta Láng Zsolt közleményben.

A Fidesz fővárosi frakcióvezetője kijelentette: követelik, hogy Karácsony a "PR-célú médiaszereplések helyett megfontolt szakmai döntéseket hozzon a budapestiek érdekében"! Láng szerint ugyanis a főpolgármester erre kapott felhatalmazást a választáson.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések