Hirdessen itt

Kautzky Armandot a gyereke hozta kellemetlen helyzetbe

Április 6-án Kökény Attila, Kollányi Zsuzsi és Kautzky Armand lesznek a vendégek a Life TV-n este tíztől, Szulák Andrea műsorában, a Nyugi! Köztünk marad-ban.

"Kerültél már kellemetlen helyzetbe a gyermeked miatt? – ez lesz az egyik kérdés a műsorban, és Kautzky Armand igennel felelt, a gyereke kotyogott ki olyat, amit ő nem szeretett volna. Emiatt szerinte az a legfontosabb, hogy a gyermekek megtanulják, hogy ami a családban történik, az ott is marad.

A talkshow felvételén a hiúság is szóba került, Kautzky Armand így vélekedett: „Én nem hiúságnak nevezném, hanem igényességnek. 

Alapvetően vagyok igényes, a könyveimre is, hogy mit olvasok, meg, hogy mit eszek, milyen emberekkel veszem magam körbe, ugyanúgy az igényességhez tartozik és a hiúsághoz. Azt szoktam a gyerekeimnek mondani, amikor rossz jegyet hoznak haza, hogy már csak hiúságból is tanuljanak. Engem zavar, ha rossz vagyok valamiben, a hiúságomat birizgálja."

Mi történik a koncerteken?

Kollányi Zsuzsit más zavarja: „A felszínességet ki nem állhatom. A túlzott hiúságot pedig felszínesnek gondolom. Az ilyen típusú embereknek nincs másba kapaszkodniuk, csak a külsőségekbe."

A kapuzárási pánikról is beszélgettek. „A nőknél láttam olyat, hogy betöltik a negyvenet, és onnantól kezdve meg vannak őrülve" – mesélte a felvételen Kökény Attila. Rendszeresen tapasztalja koncert közben, hogy milyen keményen partiznak a negyven fölöttiek.

Itt az előzetes:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések