A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hosszú hetekig tartó betegeskedés után végre jobban van Vámos Erika - Ez segített rajta

Hosszú hetek szenvedése után végre jobban van Vámos Erika.

A TV2 műsorvezetőjét párja, László ápolja otthon. Erika korábban lapunknak elmondta, az a lehetőség is felmerült, hogy a koronavírust kapta el, de a tisztázó vizsgálatok csak jövő héten kezdődhetnek el.

– Állandóan köhögtem, lázam volt, nem kaptam levegőt és mindenem fájt. Hiába hívtam fel több magánlabort is, hogy végezzék el a tesztet, nem jöttek ki, de azt sem engedték, hogy én menjek be. Volt, hogy időpontom volt pulmonologiara, de előző este 8-kor felhívtak, majd megkértek, hogy ne menjek. Mindenki a Szent László Kórházba irányított, de én úgy döntöttem, oda csak a legvégső esetben megyek majd. Mindenesetre becsomagolt táskával az ágyam mellett aludtam 2 hétig, már amennyit aludni tudtam az oxigénhiánytól és a fuldoklástól. Úgy éreztem, magamra maradtam, ezért úgy döntöttem, a kezembe veszem a dolgot – mesélte a Blikknek Vámos Erika, aki szerelmével kutatómunkába fogott.

Természetgyógyászokkal vették fel a kapcsolatot, kínai természetgyógyászátról, gyógynövényekről és gyógymódokról szóló kutatási anyagokba ásták bele magukat, hogy rájöjjenek, milyen növényektől tudna Erika immunrendszere megerősödni, meggyógyulni.

– Fontos, hogy ilyenkor erősítsük az immunrendszerünket, ez az egyetlen járható út. Van olyan gyógynövény, ami lerövidíti a felső légúti megbetegedések idejét, de olyan is van, amitől több olyan védőanyag, speciális fehérjék termelődnek a szervezetben, amelyek gátolják a vírusok szaporodását. Ebből készítettünk egy keveréket, amit három hete eszem és iszom, és ami szép lassan meggyógyított. Laci is fogyasztotta, talán ennek köszönhető, hogy bár elkapta tőlem a betegséget, nagyon enyhe, náthaszerű tünetekkel megúszta – újságolta Erika, akinek a párja minden nap ágyba vitte a gyógyitalt. – Az első randinkat már végigköhögtem, ami azóta is tart. Egyik nap nevetve meg is jegyezte, hogy tulajdonképpen még nem is látott engem egészségesen, így nem is tudja, vajon úgy is tetszem-e majd neki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések