A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Horrorral végződött a kikötözős szexjáték Gödöllőn

Egyelőre rejtély, miért durvulhatott el a szexjáték, mert a gyilkos nő nem tett vallomást.

Gödöllőn a brutális gyilkosság alaposan feldúlta a csendes utcácska lakóinak nyugalmát. Bár a tragédia szerda este történt, a rendőrség még csütörtök délután is kordonnal zárta a környéket, hogy a helyszínelők nyugodtan tudjanak dolgozni. 

A tragédia a szülői ház melletti üres épületben történt, amit Attila évek óta építgetett. Ottjárttunkkor a jól értesült utcabeliek épp egymásnak magyarázták, hogy egy kikötözős szexjáték végén K. Attilát a saját házában, egy szexjáték végén többször is mellkason szúrta a barátnője, R. Katalin. Ugyanő órákkal később hívta csak a rendőrséget és adta fel magát.

“Este volt már, amikor villogó lámpás rendőrautók lepték el az utcánkat. A mentő is megérkezett, de arra nem volt szükség, mert Attila akkor már nem élt – mondta az Indirektnek az áldozat szomszédja. – Szegény Attilát születése óta ismertem, felnőttként is kedves és udvarias maradt. Nagy csapás ez az édesanyjának, Julikának, hiszen a férje két éve halt meg, most pedig a fiát kell eltemetnie.

R. Katalint a rendőrség őrizetbe vette, de nem tett vallomást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések