A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Heves megyében van a legkevesebb koronavírus-fertőzött

A koronavirus.gov.hu április harmadikai friss közlése szerint Heves megyében továbbra is három igazolt koronavírusos megbetegedést tartanak számon. Ezzel megyénkben van a legkevesebb igazolt fertőzés.

Péntek reggelre újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 623-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. 43-an gyógyultak meg a betegségből, és öt újabb áldozata is van a járványnak.

Jelenleg a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek.

A koronavirus.gov.hu-n látható térkép adatai szerint április 3-ig a legtöbb fertőzés a fővárosban és környékén történt, de az összes megyében van már koronavírusos beteg. Április elseje − a területi adatokat közlése − óta Heves megyében nem találtak új fertőzöttet, vagyis még mindig csak 3 koronavírus-fertőzött személyt tartanak nyilván szűkebb hazánkban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések