A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez a hétéves kisfiú a zsebpénzéből vásárol be időseknek – videó

A koronavírus-járvány miatt fokozott veszélyben vannak az idősebbek: tudja mindezt jól az a marylandi kisfiú is, aki az összes zsebpénzét felhasználva döntött úgy, hogy jótékonysági bevásárlásra indul.

Cavanaugh Bell gaithersburgi otthonában határozta el, hogy segít a szeretteinek, miután látta, hogy legjobb barátja, a 74 éves nagymamája hatalmas veszélynek lenne kitéve, ha elindulna bevásárolni – írja az Index a CNN alapján.

Így hát, a kisfiú megbeszélte az édesanyjával a nagymamájának szánt akciója részleteit, majd elindultak vásárolni, ám a vásárlást követően Cavanaugh-nak feltűnt, hogy a nagyijának több idős szomszédja is van, akik szintén segítségre szorulnak. Ezért a kisfiú úgy döntött, az összes zsebpénzét, vagyis 600 dollárt (kb. 200 ezer forint) arra költi, hogy az időseknek alapvető élelmiszereket vásároljon.

A fiú akciójának hamar híre ment a városban, a helyiek pedig elkezdtek adakozni az akcióhoz, noha a csomagokat továbbra is Cavanaugh szerzi be az édesanyjával.


„Összekészítünk wc-papírt, törlőkendőt, higiéniai termékeket és sok-sok ételt” – árulta el a kisfiú.

A fiú édesanyja bízik benne, hogy legalább ezer ember életét meg tudják könnyíteni, illetve, hogy a járvány végéig kitart majd az adomány.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések