A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Életeket mentett a szénmonoxid-érzékelő Berettyóújfaluban

Egy háromfős családot szállítottak kórházba mérgezés miatt.

Tűz keletkezett egy üres telken csütörtökön a nádudvari Vay Miklós utca végében. A helyszínen mintegy háromszáz négyzetméteren lángolt az avar. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kiérkezésre a tűz kialudt, így az egységek csak utómunkálatokat végeztek kéziszerszámok segítségével.

Debrecenben, az Almáskert utcában háromszáz négyzetméteren égett gaz. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Száz négyzetméteren égett a gaz Egyeken, a Szigeti tanyában. A helyi önkormányzati egység vonult a tűzhöz. Később hét hektáron égett a nádas a derecskei Kandia utcában, ahol a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Püspökladány közelében, a 4-es számú horgásztó mellett másfél hektáron lángolt a nádas. Egy vízsugárral oltották el a tüzet a püspökladányi hivatásos tűzoltók.

Berettyóújfaluban, a Hétvezér utcában húsz négyzetméteres terület borult lángokba. A tüzet a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók oltották el.

Jelzéseket adott le a szénmonoxid-érzékelő csütörtök este egy Vadász utcai családi házban, Berettyóújfaluban. A nyílt égésterű gázkazán közelében a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, amelyek kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét. A mentőszolgálat a helyszínről a három fős családot kórházba szállította. A kórház információi alapján szénmonoxid-mérgezést szenvedtek – jelentette honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

A szolgálatot ellátó állomány 2 személyt fogott el, ebből 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 7 személyt állítottak elő, közülük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 2 esetben történt – összegezte a police.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések