A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csaknem 21 millióan nézték az online globális jótékonysági zenei gálát: itt a TOP 10-es lista

Csaknem 21 millióan nézték a szombat este közvetített globális online jótékonysági gálakoncertet, amelyben Lady Gaga, Taylor Swift, Paul McCartney és a Rolling Stones is fellépett - írta meg a Variety.com.

A Global Citizen és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által szervezett One World: Together at Home című zenés műsor alatt 127,9 millió dollárnyi (41,5 milliárd forintnyi) adományt gyűjtöttek a koronavírus-járvány élvonalában dolgozó orvosok és ápolók védőfelszereléseire és támogatására.

A kétórás műsort, amelyben Billie Eilish, Lizzo, Jennifer Lopez, Keith Urban, Elton John, Stevie Wonder, Shawn Mendes és Camila Cabello is fellépett, 26 tévécsatorna és online platform közvetítette. A nézettségi statisztikákat vezető Nielsen közvélemény-kutató szerint több mint 20 millióan nézték a koncertet.

A 19 különböző előadásból álló műsorban Lady Gaga a Smile című számot adta elő, Taylor Swift a Soon You'll Get Better, Paul McCartney pedig a Lady Madonna című dalt zongorázta. John Legend és Sam Smith duettben énekelte a Stand by Me-t, Elton John kertjében játszotta el az I'm Still Standing című slágerét. A program záróakkordjaként négy előadó, Legend, Lady Gaga, Celin Dion és Andrea Bocelli, mind a saját otthonából bejelentkezve, de együtt adta elő a The Prayert.

Az Együtt otthon szlogennel meghirdetett online gálát szombaton a közösségi médián is nagy figyelem kísérte, a Facebookon, az Instagramon és a Twitteren 4,9 millió interakciót váltott ki a közvéleménykutató adatai szerint.
1. Lady Gaga, “Smile”

2. The Rolling Stones, “You Can’t Always Get What You Want”

3. Lizzo, “A Change Is Gonna Come”

4. Shawn Mendes and Camila Cabello, “What a Wonderful World”

5. Kacey Musgraves, “Rainbow”

6. Billie Eilish and Finneas, “Sunny”

7. John Legend and Sam Smith, “Stand By Me”

8. Taylor Swift, “Soon You’ll Get Better”

9. Elton John, “I’m Still Standing”

10. Céline Dion, Andrea Bocelli, Lady Gaga, Lang Lang, John Legend, “The Prayer”


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések