A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Autós üldözés Kaposváron: a féktelen száguldozó még a bringások közé is behajtott, végül kattant az ámokfutó kezén a bilincs

Fék helyett a gázra lépett és megpróbálta lerázni az őt üldöző rendőröket, éppúgy, mint az akciófilmekben.

Épp csak egy jó sportkocsi hiányzott hozzá, na meg körülbelül 300 lóerő. Nem is csoda, hogy minden manőver ellenére hamar elkapták az autót vezető B. Gábort (37), aki ámokfutása közben fittyet hányt a KRESZ-re.

„A férfi a féktelen száguldása során többek között bringások közé hajtott egy kerékpárúton, balról került ki egy körforgalmat, vészfékezésre és irányváltoztatásra kényszerített több járművezetőt, valamint néhány útkereszteződésben a tilos jelzésen is áthajtott” – írták az esettel kapcsolatban a rendőrök.

A sofőr menekülés közben úgy döntött, hogy kipattan autójából és gyalog menekül tovább, de pechére a rendőrök gyalogosan is gyorsabbak voltak nála. Éppen ezért kattant a férfi csuklóján a bilincs.

„A bűnügyi őrizetben lévő férfi ellen háromrendbeli közúti veszélyeztetés bűntette és számos közlekedésrendészeti szabálysértés miatt folyik eljárás” – tették hozzá a rendőrök, akik most további szemtanúkat keresnek.

Ezért azt kérik, hogy akik látták B. Gábor ámokfutását, esetleg részesei voltak a történteknek, azok jelentkezzenek a rendőrségnél.

A zsaruk remélik, hogy a kaposvári Berzsenyi utcai kerékpárúton biciklizők közül valaki felfigyel a felhívásukra és segíti majd információival a nyomozást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések