A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Akciófilmbe illő üldözés Győrben - menekülő szexbűnözőkre csaptak le a rendőrök - videó

A zsarolók hatan voltak összesen, négy férfi és két nő. A rendőri akció során az egyik gyanúsított a kocsijával próbált meg elszökni a tett helyszínéről, azonban ő balesetet szenvedett, így őt is sikerült elfognia a rendőröknek.

Hollywoodi akciófilmbe illő üldözési jelenet zajlott le Győrben szombaton, miután a rendőrök tudomására jutott, hogy ismeretlen elkövetők megzsaroltak egy férfit. A győrújbaráti férfi az egyenruhásoknak elmondta, hogy április 11-én egy közösségi oldalon megismerkedett egy nő ismerősén keresztül egy lánnyal, aki 18 évesnek mondta magát. A lánnyal levelezgetni kezdtek, majd a hölgy felajánlotta a férfinak, hogy pénz fejében erotikus örömökben részesíti.

Másnap találkoztak is, azonban a lány megfenyegette a férfit, mondván, ha nem fizet neki nagyobb összeget, akkor feljelenti a rendőrségen szexuális erőszak miatt, mivel igazából csak 16 éves. A telefonon tovább folytatott fenyegetések eredményeként a sértett találkozott egy nővel, akit a lány szervezett be, illetve egy férfival, és kifizette nekik a kért pénzt, ámde a zsaroló lány állítólagos bátyja és annak társai újabb pénzösszegeket akartak kiszedni belőle. Az új tétel megfizetését április 25-re tűzték ki a megzsarolt férfi győrújbaráti házánál.

A rendőröknek sikerült beazonosítaniuk a zsarolókat, a négy férfit és a két nőt, majd április 25-én ők is megjelentek a pénzátadáson, ahol el is fogták az ott lévőket. Ugyanakkor az egyik elkövető a kocsijában ülve várta a pénzátadás lebonyolítását, ám amikor meglátta a rendőröket, gázt adva megpróbált elmenekülni a helyszínről, azonban egy kanyarnál balesetet szenvedett.

A rendőrök végül a menekülőt is elfogták, majd társaival együtt őt is előállították. Elszámoltatásuk – őrizetbe vételük mellett - jelenleg is folyamatban van. A rendőrök az egyik zsaroló autójában egy gáz- és riasztófegyvert és egy sokkolót is találtak, amiket lefoglaltak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések