A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

3100 védőmaszkot adományozott Nagy István agrárminiszter polgárőröknek

A napokban 1,2 millió forint értékben 3100 védőmaszkot adományozott Győr-Moson-Sopron megye valamennyi polgárőrének, ezzel megköszönve önkéntes munkájukat.

,,Míg most nagyon sokan hivatásszerűen tevékenykednek a frontvonalban, addig a polgárőrök önkéntes alapon kockáztatják az egészségüket. Ezért is jár a megkülönböztetett figyelem számukra" - mondta Nagy István.

Az agrárminiszter egymillió forinttal támogatta a Mosonmagyaróvár és vonzáskörzete Lakosságának Egészségügyi Ellátásért Alapítványt is.

,,Az emberi élet védelme az elsődleges feladatunk . Éppen ezért minden támogatást meg kell adnunk az egészségügyi dolgozóknak, akik megfeszített erővel, és tudásuk legjavát adva küzdenek a koronavírus járvánnyal. Szeretném megköszönni azt a kitartást, erőfeszítést, amit nap, mint nap tesznek. Kérem Önöket, hogy ebben a nehéz helyzetben tartsunk össze. A kormánynak kötelessége olyan intézkedéseket hozni, amelyek a magyar emberek egészségének megőrzését és a koronavírus terjedésének meggátolását szolgálják. Nagy megpróbáltatás előtt állunk, ezért fegyelmezetten kell viselni a korlátozásokat, hiszen így lehet a járványt leghatékonyabban kezelni. Szeretném ráirányítani a figyelmet arra, hogy fegyelmezetten, egymásra odafigyelve mérsékelni tudjuk a járvány okozta károkat. Vigyázzunk egymásra! – nyilatkozta korábban lapunknak Nagy István, aki felhívta a figyelmet arra is, hogy a koronavírus fertőzés kifejezetten az idős emberekre, krónikus betegekre veszélyes.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések