A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Végre egy jó hír a nehézségek között: hétvégén visszatér a tavasz

A hét hátralévő részében napos idő várható, sőt, a télies időjárás után még a hőmérséklet is újra emelkedni kezd.

A Köpönyeg időjárás előrejelzése szerint ismét tavasziasra fordul az időjárás, de csak a hétvégére, ugyanis jövő héten ismét borult időre van kilátás.

Az ország nagy részén a pénteki nap folyamán ragyogóan napos, gyengén felhős időre számíthatunk. Eleinte lehetnek felhősebb körzetek, de azok sem tartanak sokáig, csapadékra nem kell számítanunk. 14 és 19 fok közötti kellemes hőmérséklet várható. A szél csak néha élénkül majd meg.

Szombaton szintén sok napsütésre van kilátás, eső nem várható. Napközben a szél megélénkülhet. Reggel 4, délután 17 fok körüli értékeket mérhetünk, de délen 20-21 fok is lehet.

A változás vasárnapra várható, amikor a napsütés mellett gomolyfelhők jelenek majd meg az égen, délutántól pedig északon záporok is előfordulhatnak. A szél is megerősödik, ami miatt néhány fokkal csökken a hőmérséklet: délután 12-18 fok várható.

Hétfőn erősen megnövekszik a felhőzet, de záporeső (a hegyekben havas eső, hózápor) csak szórványosan alakul ki. 5 és 10 fok közé hűl a levegő.

Kedden erősen felhős marad az ég, de csapadék csak néhol fordulhat elő. A erős szél hatására délutánra szakadozik a felhőzet. Reggel -2, délután +7°C ígérkezik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések