A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tragédia: szelfizés közben gázolt el egy nyolcéves kislányt ez a férfi

Ideges állapotban vezetett egy angol férfi, hanyagsága egy nyolcéves kislány halálát okozta.

Jon-Paul Caruana, a 25 éves férfi 2018. novemberében lépte át a megengedett sebességhatárt, majd elütötte a nyolcéves Emilyt- írja a Bors.

Caruana a forgalmi dugók miatt feszült volt vezetés közben, majd egy 30 mérföld/órás (48 km/óra) zónában 47 mérföld/órás (76 km/óra) sebességgel hajtotta Wauxhall Corsáját. Mindezek közben szelfizett egyet, az anyósülésen ülő menyasszonyának pedig üzleti leveleket diktált, így elmondható, hogy a vezetésen kívül más is lefoglalta a figyelmét.

Eközben Emily éppen a buszról szállt le nagymamájával egy karácsonyi bevásárlást követően, majd a száguldó férfi elgázolta a kislányt.


"Még ma is mérhetetlen a fájdalmam. Emily volt a családunk szeme fénye, gyönyörűen énekelt, táncolt, mindenkihez volt egy kedves szava"-mesélte a kislány édesapja, Danny Connor.

A sofőr végtelenül bánja, amik történt, és beismerte, hogy hibázott. A baleset helyszínére virágcsokrot vitt, valamint Emily kedvenc templomába ment el fohászkodni a kislány lelki üdvéért. A férfit 3 év és 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, valamint 4 év nyolc hónapra eltiltották a vezetéstől.


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések