A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szóváltás után távozott, vaskapával tért vissza egy szolnoki férfi

Egy helyi lakos Szolnok belterületén 2019. augusztus 8-án 20 óra 10 perc körül szóváltásba keveredett egy fiatalokból álló csoporttal, majd távozott onnan.

Rövid idő elteltével azonban a férfi egy 110 cm hosszú fanyelű vaskapával tért vissza, amivel fejen ütött egy szolnoki fiatalembert, aki az ütés következtében eszméletét veszítette. A bántalmazás után a garázda férfi bedobta a kapát egy bokorba, és a helyszínről elmenekült. 

A nyomozók azonosították, elfogták és a lakásáról előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra a 38 éves K. Pétert, akit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a tényállást teljes körűen felderítette, és az iratokat nyomozás befejezési javaslattal küldték meg a napokban a Szolnoki Járási Ügyészségre.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések