A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyári Dia az exeiről vallott: "azoknál a pasiknál is tudtam, akikkel összejöttem, hogy ez egy kretén"

Komoly kritikát fogalmazott meg a korábbi kapcsolatairól Nyári Dia, de a szépség azt is elárulta, milyen különleges érzelmet váltott ki belőle a gyereke apja.

A gyönyörű színésznő Várkonyi Andrea műsorában árult el néhány titkot az exeivel kapcsolatban, és elmondta, hogy hamar rájött, ki rejtőzik az egyes maszkok alatt. A kapcsolatairól azonnal tudta, milyenek lesznek, azonban Dia mégis belement mindegyikbe, még azokba is, amelyektől egyáltalán nem számíthatott sokra – írja a 24.hu.

"Azoknál a pasiknál is tudtam, akikkel összejöttem, hogy ez egy kretén és nem leszek vele sokáig. Konkrétan ezt meg tudtam magamnak fogalmazni, de tudtam, hogy most a szívem visz ezen az úton" – mesélte Dia, aki azt is elárulta, miben különbözött a kisfia apjával való találkozás.

"Tök érdekes, hogy amikor megismerkedtem a gyerekem apjával, akkor egyből tudtam, hogy ez egy normális pasi és rá merném bízni az életem. Ez persze nem garancia arra, hogy örökké együtt maradtok, de vannak ezek a típusok. Amikor először találkoztunk, akkor tudtam, hogy ez egy komoly fiú és neki tudnék szülni" – vallotta be Nyári Dia.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések