Molnár Áron: "Nem szabad, hogy Eszenyi Enikő igazgassa a Vígszínházat" - videó

Molnár Áron és Hevér Gábor is hangot adott személyes véleményének a Vígszínház igazgatóválasztásával kapcsolatban az RTL Reggeliben.

Mint írtuk korábban, több kritika is felütötte a fejét Eszenyi Enikővel és a Vígszínház jelen vezetésével szemben, sőt több neves színész – köztük Molnárék is – nyílt levélben fogalmazták meg gondolataikat az uralkodó, kártékony helyzetről.

Ugyan a szakmai bizottság már meghallgatta az igazgatójelölteket, de Molnárék nem hagyják annyiban a dolgot és most a Reggeliben mesélték el tapasztalataikat a színházban jelen lévő verbális atrocitásokról.

"Én Néder Panni rendezésének a főszereplője voltam, minden, amit ő mond, az igaz, sőt. Valóban volt hatalommal való visszaélés minden egyes alkalommal, valóban volt verbális abúzus, és olyan dolgokról is hallunk most, amely nem csak verbális, hanem fizikai” – sokkolta a nézőket Molnár Áron.


"Nem szabad, hogy a jövőben Eszenyi Enikő igazgassa a Vígszínházat, mert kártékony, amit az emberekkel csinál” – mondja Molnár Áron.

Reggeli on Facebook Watch

Hevér Gábort és Molnár Áront kérdeztük a Vígszínház elszerződött társulati tagjainak nyilatkozatáról. És ők elmondták a véleményüket a színház körüli...


"Bent dolgozol egy színházban, és ilyenkor, amikor ilyen helyzetbe kerülsz, akkor a művész van előbb, és azt mondja, hogy tenni kell a produkciót, az ember pedig háttérbe szorul. Áron a Néder Panninál én pedig a Fenyvesi Lilinél voltam ott, és láttam, ez megtörtént. Amikor őket hazudtolják meg, akkor úgy érzem, meg kell szólalni” – fejtette ki véleményét Hevér Gábor.

A fővárosi kulturális bizottság már meghallgatta az igazgatói pozícióért versenybe szálló jelölteket, Csányi Jánost, Rudolf Pétert és Eszenyi Enikőt, és utóbbit gondolták jobb jelöltnek hat igennel és három nemmel, míg Rudolf Péter négy igent és három nemet kapott, Csányi pedig egyet sem. Molnár Áronék nyílt levele és felszólalása nagy hatással lehet az igazgatói választás eredményére, melyet március végén hirdetnek ki.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések