A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Minden álmom teljesült” – Hatalmas elismerést kapott ÉNB Lali

Rangos elismerést kapott az Éjjel-nappal Budapest szereplője, Lali, aki első helyen végzett a Marketing&Média összeállította top 25-ös listán, amelyen a 2019-es év legtöbbet nézett tévésztárjait rangsorolták. Lali el sem hiszi, hogy néhány év alatt mennyi mindent sikerült elérnie.

Hogyan tudta meg, hogy első lett?


– Nem is figyeltem korábban a listát, az egyik barátom hívott fel és gratulált, én pedig azt se tudtam, miről beszél. Ahogy megláttam, hogy kikkel kerültem egy lapra, rögtön átküldtem a családomnak is. Anyukám azóta egyfolytában írogat, hogy mennyire büszke rám, és hogy hihetetlen, mennyi mindent elértem.

Ezt ön is így érzi?

– Hét éve vidéki kissrácként jöttem Budapestre, most pedig elmondhatom, több műsornak is a házigazdája lehettem már, és imádom a munkámat! Minden álmom teljesült a karrieremben. Most azért drukkolok, hogy legyen második évada a Love Islandnek, mert az volt a kedvenc műsorom, mintha nekem találták volna ki.

A magánélete is rendben van?

– Mi az hogy! Odett-tel a sorozatban ismertük meg egymást, és hamar kiderült, hogy többet érzünk egymás iránt. Nem gondoltam volna, hogy annyi idő után rám talál a szerelem, megtalálom a másik felemet. Anyukám azt szokta erre mondani, hogy ha ennyi mindent elértem, akkor hova tovább?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések