A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Másfél év telt el a brutális gyilkosság óta, de a fájdalom nem enyhül: eladta házát a lelőtt óvónő özvegye

Hiába telt el másfél év az óvónőként dolgozó A. Hajnal brutális meggyilkolása óta, szerettei fájdalma máig nem enyhült.

Mint megírtuk, az asszonyt a házuk előtt, az utcán lőtte le L. József, mert képtelen volt elfogadni, hogy lánya Hajnal kisebbik fiához költözött, a család békásmegyeri házába. A férfit tavaly decemberben 20 év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék, ám az ügyészség és L. József is fellebbezett. A tárgyalás azonban a rendkívüli ítélkezési szünet miatt elmaradt.

– Elmentem volna a tárgyalásra, de nem volt. Nem könnyű látni azt az embert, aki elvette tőlem a feleségemet, de ki kell állnom Hajnalért és az igazságért. Hiszek abban, hogy nem lehet más ítélet a végén, mint hogy soha többet nem jöhet ki a börtönből – kezdte lapunknak az özvegyen maradt Istvá. – Már csak én lakom itt egyedül ebben a nagy házban, Ákos fiam és a barátnője elmentek, nekem meg nagy ez a 90 négyzetméteres ház, meg sok a rossz emlék. Már el is adtam, még fél évig maradok itt, utána kiköltözöm a Pilisbe, ott nagyobbik fiam és a családja közel lesznek hozzám – mesélt terveiről István.

–A ház árából szeretném támogatni Ákost, hogy tudjon magának házat venni, és ha szakít a barátnőjével, akkor legyen hová mennie. Régebben engem hibáztatott az édesanyja haláláért, mostanában viszont a párját, hiszen az ő apja végzett Hajnallal. Sokszor sajnálom azt a szegény kislányt, de a fiataloknak kell tudniuk, mi a jobb, és ha az a szakítás, akkor így kell történnie.

István sokszor úgy érzi, egyedül van a fájdalmával, ugyanis fiaival nem tud beszélni arról, mit él át. Gyakran jár ki a temetőbe a feleségéhez.

– A fiaim nem engedik, hogy beszéljek a gyászról, ha fel is hoznám a témát, egyből leállítanak. Nekik is nehéz, ők sem dolgozták fel a történteket. A nagyobbik unokám még emlékszik a nagymamájára, sokat kérdez is róla, így él velünk még mindig az emléke – mondta elcsukló hangon István, aki reméli, hogy másodfokon is mielőbb ítélet születik felesége gyilkosának ügyében.

Nagyobbik lánya látogatja az elkövetőt

István a mai napig tartja a kapcsolatot L. József kisebbik lányával, aki nem látogatja apját a börtönben.

– Józsefet csak az idősebb lánya látogatja rendszeresen, a fiam barátnője nem, ő megszakította vele a kapcsolatot. A férfi attól félt, hogy elveszíti a lányát, ezért ölte meg a feleségemet. Nem gondolt bele abba, hogy pont ezzel fogja eltaszítani magától a gyerekét – mesélte István.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések