A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírus: közös közleményben reagált az operatív törzs sajtótájékoztatójára az ellenzék

Közös közleményt adtak ki az ellenzéki pártok az operatív törzs vasárnapi sajtótájékoztatója után – írja a Népszava.

A Jobbik, az MSZP, a Demokratikus Koalíció, az LMP, a Párbeszéd, a Momentum, a Liberálisok, valamint Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő vasárnap adtak ki közös közleményt. Ebben azt írják, a leghitelesebb információ a koronavírussal kapcsolatosan az egészségügy dolgozóinak szakmai véleménye. Arra reagáltak ezzel, hogy Kovács Zoltán, az operatív törzs kommunikációs akciócsoportjának vezetője politikai támadással vádolta a nyílt levelet kiadó Magyar Orvosi Kamarát.

A közlemény kitér arra is: jogos elvárása Magyarország polgárainak, hogy naponta pontos és alapos tájékoztatást kapjanak, és ebben az elvárásukban az újságírók képviselik őket. Ők teszik fel azokat a kérdéseket, amelyek az emberekben felmerülhetnek.

"Ezt a kormánynak a tájékoztatásai során fokozottan figyelembe kell vennie" -  írják a közleményben.

A tájékoztatón Kovács Zoltán hosszasan ostorozta az RTL Klub Híradóját, valamint a 444.hu-t, szenzációhajhászással is megvádolva a sajtótermékeket.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések