A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült: ezek az okostelefonok segítik majd James Bondot a világ megmentésében

Nincs idő meghalni című mozifilmben látható lesz több Nokia telefon is, többek között a hamarosan bejelentésre kerülő, 5G hálózatokat is támogató okostelefon.

A filmben Nomi ügynök – Lashana Lynch – a telefonok több funkcióját is segítségül hívja küldetése teljesítéséhez. De nemcsak a legújabb, hanem más, időtálló Nokia készülékek is megjelennek a filmben, köztük a 7.2, melynek 48 MP-es tripla kamerarendszere Quad Pixel technológiával és Zeiss optikával rendelkezik, illetve az ikonikus 3310, mely a rajongók egyik nagy kedvence. 

– Az első saját telefonom egy 3210-es volt, ekkor nagyjából 10 éves lehettem. Mondhatjuk, hogy ez volt a kilencvenes évekbeli okostelefonom, hiszen változtathattuk a gombok beállításait, a háttérképet, a Snake-től pedig eldobtam az agyam. 

Látva, hogy gyerekkorom óta mennyit fejlődtek a Nokia okostelefonok, nagyon izgalmas feladat volt eljátszani Nomi karakterét, és ezáltal megmutatni a legendás márka legújabb készülékét – nyilatkozta Lynch.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések