A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt az Alma Együttes ajándéka minden kisgyerekes családnak

Új klippel jelentkezett az Alma Együttes DJ Dominique közreműködésével. A ZöldForgó Dalhoz a videót a koronavírus magyarországi megjelenése előtt forgatták le. A kisgyerekes családoknak nem kell megmagyarázni, mekkora ajándék egy új dal az együttestől, amikor a gyerekekkel otthon kell lenni a járványhelyzet miatt.

Furcsa látni a klipben, ahogy mintegy 600 gyermek tombol benne. Ezekben a nehéz időkben egy ilyen vidám, össznépi bulizós klip úgy kell, mint egy falat kenyér a gyerekeknek. A gyerekek most idejük nagy részét a négy fal között töltik, s nagyon nehéz lekötni őket.

A dal, a ZöldForgó Élménynaphoz készült, amely egy környezetvédelmi aktivitás. Buda Gábor, a zenekar frontembere ezt mondta a dalról:

„Nem hittük volna!...Amikor Veszprémben a Deák sulisokkal forgattunk, nem gondoltuk volna, hogy hamarosan ezek a felvételek olyan látványt tartalmaznak majd, amelyről a mostani helyzetünkben csak álmodhatunk! Hogy mégis közreadjuk? Annak két komoly oka is van a nyilvánvaló környezetvédelmi üzeneteken kívül. Az első a dalszöveg. Andris sorai 'felelős vagy tettedért', vagy 'minden mindennel összeér', kísérteties módon igazak a jelenlegi egészségügyi helyzetünkre, amely komoly hatással van az egész társadalomra. A második ok maga a klip. Legyen a szemünk előtt, miért is küzdünk, miért kell most otthon maradnunk! Akarjuk újra megélni a közösségi élményeket, a koncertek lélekemelő varázsát! Kívánjuk, hogy ehhez adjanak erőt ezek a képsorok!" – mondta.

És akkor itt a bulizós gyereksláger:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések