A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így viseli II. Erzsébet a karantént – fotó

A koronavírus-járvány miatt II. Erzsébet sem mozdul ki az otthonából.

II. Erzsébet egy héttel ezelőtt üzent a koronavírus-járvány kapcsán. A királynő, aki Fülöp herceggel akkor érkezett meg Windsorba, a palota közösségi felületein keresztül biztosított mindenkit arról, hogy ő is betartja, amit most mindenkitől kérnek, azaz otthon marad, hogy mielőbb vége legyen a járványnak.

Nagy-Britanniában a lakosság három napja csak az alapvető szükségleti cikkek, főleg élelmiszerek és gyógyszerek beszerzésekor léphet az utcára az új koronavírus-járvány megfékezése érdekében.

II. Erzsébetet, aki a lakossághoz hasonlóan szintén nem mozdul ki windsori kastélyból, ma felhívta telefonon Boris Johnson brit miniszterelnök. A királynőnek muszáj vigyáznia magára, hiszen épp tegnap derült ki, hogy Károly herceg koronavírus-tesztje pozitív lett. Bár a hírek szerint a brit trónörökösnek csak enyhe tünetei vannak, feleségével együtt önkéntes karanténba vonult. Úgy tudni, a királynő és Károly herceg március 12-én találkoztak utoljára.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések