A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Harvey Weinstein elkapta a koronavírust

Pozitív lett Harvey Weinstein koronavírus-tesztje.

A TMZ információi szerint a korábban börtönbüntetésre ítélt egykori filmmogul azon két rab egyike, akinél koronavírust diagnosztizáltak a New York állambeli Wende Büntetésvégrehajtási Intézetben, ahova néhány nappal ezelőtt szállították át a Rikers-szigeten található börtönből.

Az egyelőre nem tisztázott, hogyan kaphatta el Weinstein a vírust, a Rikers-szigeten ugyanis teljesen elkülönítve őrizték. A portál úgy tudja, a pozitív teszteredmény óta viszont se a családjával, se az ügyvédjével nem találkozott.

A TMZ azt írja, az egykori filmmogul az elmúlt hónapban kétszer is járt New Yorkban, ahol mellkasi és szívpanaszokkal kezelték. Az Independent információi szerint a Bellevue Kórházban volt – a portál a mellkasi problémák mellett hátfájdalomról és magas vérnyomásról ír.

A hivatalos közlemény szerint egyébként a New York-i, illetve New York állambeli börtönökben eddig 19 forgatartottnál és 12 alkalmazottnál diagnosztizáltak koronavírust – írja a TMZ.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések