Hirdessen itt

Díjnet: több mint 80 százalékkal nőtt az új belépők aránya

A koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzetet követően a Díjnet Zrt. független e-számlakezelési platformjánál több mint 80 százalékkal nőtt az új regisztrációk száma a korábbi időszak átlagához viszonyítva - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

A Díjnetnél arra számítanak, hogy a következő hónapokban érdemben tovább nő az elektronikus számlafizetés volumene Magyarországon, mivel a veszélyhelyzet miatt sokan térnek át az online megoldásra. A Díjnet Zrt. online rendszerében 33 közüzemi, telekommunikációs, biztosítási és más, háztartáshoz köthető szolgáltató számláit lehet befizetni, országos és regionális cégekét egyaránt. A platformon tavaly már mintegy tízmillió e-számlát bocsátottak ki a szolgálgató cégek.

A Takarék Csoport és a Magyar Posta közös tulajdonában álló Díjnet Zrt. regisztrált ügyfeleinek száma meghaladja a 736 ezret. A Díjnet indulása óta mintegy 60 millió darab számlát kaptak a felhasználók a rendszeren keresztül, a 2007 óta kifizetett számlaösszeg pedig meghaladja a 220 milliárd forintot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések