A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Semmelweis Egyetem későbbre halasztja a Semmelweis 250 Klinikai Konferenciát

Későbbi időpontra halasztja a Semmelweis Egyetem a március 9-10-re meghirdetett Semmelweis 250 Klinikai Konferenciát - közölte az egyetem a közösségi oldalán csütörtökön.

Mint írták, a konferenciát azért halasztották későbbi időpontra, mert a program számos kiemelt nemzetközi előadója - tekintettel az egyes országokban a koronavírus miatt bevezetett korlátozó intézkedésekre - lemondani kényszerült az utazást. Emellett szerdán hazai szinten is megjelent a koronavírus, az egyik érintett, akinél igazolták a fertőzés jelenlétét, az egyetem hallgatója.

A Semmelweis Egyetem egy későbbi időpontban megrendezi a kétnapos programot, ami az egyetem jubileumi tanévének kiemelkedő eseménye.

Közölték: a Semmelweis Egészség napok prevenciós lakossági rendezvényének március 7-i programját szintén egy későbbi időpontban, májusban rendezik meg. Az új időpontról mindenkit értesítenek, aki előzetesen regisztrált az eseményre.

Leszögezték: a Semmelweis Egyetem klinikáin a betegellátás zavartalanul folyik, a tervezett felvételeket, vizsgálatokat elvégzik.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések