A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„A Libertadores-kupában is szeretnék minél tovább menetelni” – Bajnok akar lenni a Penarollal Vadócz

Tizenöt esztendőt követően játszhatott ismét magyar futballista a dél-amerikai klubok legrangosabb sorozatában, a Libertadores-kupában.

2005-ben még Leandro, az FTC jelenlegi játékosa a brazil Athletico Paranaense színeiben egészen a döntőig menetelt, most egy másik játékos reméli, hogy sokáig juthat klubjával.

Magyar idő szerint szerda hajnalban Vadócz Krisztián is bemutatkozik Libertadores-kupában. Csapata, az uruguayi Penarol éppen a Paranaense otthonában lépett pályára. A 42-szeres magyar válogatott középpályás a Blikknek elmondta, hogy együttese komoly célokért küzd a szezonban.

A gárda nemcsak a hazai porondon, hanem a nemzetközi színtéren is szeretne maradandót alkotni. A Penarol az Athletico Paranaense mellett egyébként a chilei Colo-Colóval és a bolíviai Jorge Wilstermann-nal szerepel egy csoportban, célja természetesen a továbbjutás kiharcolása.

– A bajnoki címért küzdünk, és persze a Libertadores-kupában is szeretnék minél tovább menetelni – árulta el Vadócz lapunknak.

A focista hozzátette azt is, hogy remekül érzi magát jelenlegi klubjában, amelybe sikerült gyorsan beilleszkednie.

– Hamar befogadtak a csapattársak. Ebben segítségemre volt, hogy tapasztalt vagyok, korábban több együttesben megfordultam. A legjobban persze a meccseken lehet beilleszkedni, azért hajtok, hogy minél több játéklehetőséget kapjak – árulta el Vadócz.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések