A barátai előtt lebukott az álarcos énekes, de a nyomozókat sikeresen vezette félre Pokorny Lia: így verte át Csobot Adélékat a színésznő

Bár a barátai a végén rájöttek, hogy Pokorny Lia bújik meg a Polip maszkja alatt, a színésznő olyan jól rejtőzködött, hogy az Álarcos énekes nyomozói közül többen is azt hitték, férfi áll velük szemben a színpadon.

– Nagyon érdekelt, hogy színészként hogyan tudok a maszk mögött még jobban elbújni, miként lehetek kihívás a nyomozók számára, hogy tudom fenntartani a titkot és egy-egy produkcióval összezavarni őket. Igyekeztem félrevezetni a nyomozókat, és valóban, egy ideig azt is találgatták, férfit vagy nőt rejt-e a maszk. Igyekeztem úgy mozogni, állni, mint egy férfi, sőt mivel a beszédhangom elég jellegzetes, így az énekórákon azon is dolgoztunk, hogy ezt elfedjük, karakteressé, karcossá tegyük. A megtévesztést a backstage-ben is folytattam a forgatás hetei során, például a férfi-WC-be jártam, hogy így se áruljam el magam – mesélte el nevetve a Blikknek az RTL Klub show-műsorának legutóbbi leleplezettje.

Lia olyannyira igyekezett megőrizni a titkát, hogy mindössze egy embert avatott be abba, hogy részt vesz a műsorban.

– Csak a menedzserem tudta, hogy én vagyok a Polip. Persze az idő múlásával jó lett volna megosztani a titkot a környezetemmel, de tudtam, olyan lavina indulna el, ami csak rosszul sülhet el. Misi fiamat sem avattam be, és mivel kamasz, nem is kellett beszámolnom neki, mivel foglalkozom. Viszont neki is feltűnt és szóvá is tette, hogy keveset vagyok otthon – elevenítette fel az emlékeit a színésznő.

Lia elmesélte, hogy bár a nyomozókat és a nézőket sikerült megtévesztenie, a barátai leleplezték őt.

– A túracsapatomból egyértelműen rájöttek... Küldtek nekem polipjelet, de úgy tettem, mintha nem érkezett volna meg az üzenet. Sőt egy kedves ismerősöm is rájött, kérdezte, szeretem-e a polipot, mire annyit válaszoltam: sütve imádom! Rákérdezett a műsorra is, de úgy tettem, mintha azt se tudnám, mi az az Álarcos énekes – magyarázta nevetve a színésznő, aki egy kis kulisszatitkot is elárult a maszkról. – A jelmeztervező és a kivitelezők is készségesek voltak, és úgy alakították ki a maszkomat, hogy jobban szellőzzön. Az öltöztetők már a legkisebb jelből is tudták, ha vízre, legyezőre volt szükségem. Az elején volt némi furcsa bezártságérzetem benne, de pont az öltöztetők adta biztonságérzet miatt hamar megszoktam a méreteimet is, és egy idő után már a csápjaimmal sem vertem le mindent.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések