A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vitaminpótlás Kate Upton-módra, csinos bikiniben

Legalábbis ő maga nevezi így a jachton való napfürdőzést.

“Élvezem a vitamintengert!” – írja friss Instagram-bejegyzésében a szupermodell Kate Upton, aki egy jachton gondolta pótolni a hiányzó D-vitamin mennyiséget narancssárga bikinijéhez színében is harmonizáló szemüvegével és koktéljával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Kate Upton (@kateupton) által megosztott bejegyzés,

A hajókázáson vele tartott természetesen egyéves kislánya, Genevieve is, akinek kapcsán egy korábbi posztban kiállt a normálisan gondolkodó újdonsült édesanyák mellett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Kate Upton (@kateupton) által megosztott bejegyzés,

“Amikor megszületett a lányom, én is azon agyaltam, mikor rohanjak újra a konditerembe, hogy visszanyerjem a formám. De aztán rájöttem, hogy a szoptatás, a kialvatlanság és a hormonváltozások ezt nem teszik lehetővé, és nem is kell! Meg kell élni az anyaság ezen pillanatait anélkül, hogy azon aggódnánk, mennyire tökéletes az alakunk. Úgy döntöttem, hogy azt az energiát, amit az edzőteremben fejtenék ki, azt a családomba fektetem.” – idézte a Hollywoodlife a leghíresebb Sports Illustrated-modellt, Kate Uptont.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések