A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Van ahol megünnepelik a koronavírust, és imádkoznak a kínaiak „megsemmisüléséért”

Múlt héten egy szír dzsihadista mufti, Abd Al-Razzaq Al-Mahdi kiadott egy fatvát, amely engedélyezi a muszlimoknak, hogy megünnepeljék a koronavírus Kínában való terjedését, valamint engedélyezi muszlimok számára, hogy imádkozzanak Allahhoz, hogy az megsemmisítse Kína népét.

A fatva az iszlám vallásban vallásjogi döntést jelent olyan esetben, mikor egy konkrét hitelméleti vagy vallásgyakorlati kérdésre nincs válasz a Koránban, sem semelyik másik joggyűjteményben.

Al-Mahdinak egyébként 11 ezer követője van Twitteren valamint ugyanennyi Telegramon. Maga a fatva is utóbbin született.

A béke vallásának bölcsét itt kérdezte meg egyik követője, Muhammad Abu Nassir, hogy vajon elfogadható-e az öröm, mely a fertőzött kínaiak halála végett elönti szívét?

Az egyházatya nem késlekedett válaszban leszögezni:

“Igen-igen, kifejezhetjük örömünket és imádkozhatunk azért, ami most Kínában történik. Ők háborút indítottak ellenünk, és megöltek, lemészároltak, bebörtönöztek és elnyomtak ujgur és nem ujgur muszlimokat. Ők Allah ellenségei, buddhisták és kommunisták.”

A szír imám mondjuk nem találta fel a spanyolviaszt, már megelőzte őt az Instagram-sztár muszlim elítélt gyilkos, Moudi Tajjour, aki a Koránt idézve ünnepelte a koronavírust, mint Allah bosszúját a hitetlenek felett.

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések