A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Üresek a polcok a szupermarketekben: már Budapesten is érezhető a karanténpánik, elkapkodják a tartós élelmiszereket

Már nemcsak a karanténba zárt nyugat-európai régiók városaiban, hanem Budapesten is elkezdték felvásárolni a tartós élelmiszereket a koronavírus miatt.

Az nlc.hu olvasója fotózta le, hogy egy óbudai Tescót már kifosztottak Budapesten: üresek a polcok, a tartós élelmiszereknél. Valószínűleg a kiugró kereslet miatt nem sikerült elég gyorsan visszatölteni a polcokat. Olvasójuk leírta, hogy mindenki a ugyanolyan nyugodtan vásárolt a szupermarketben, de feltűnő volt, hogy a tartós élelmiszerek polcai üresek.

A 24.hu olvasója is jelezte, hogy a budaörsi szupermarketek egyikében is ugyanez a helyzet. Sokan vannak, akik úgy érzik, hogy óvatosan felkészülnek.

Azokat a tartós élelmiszerek kapkodták el, amikkel egy esetleges karantén esetén a legkönnyebben meg lehet oldani egy család étkezését:

a liszt
 a rizs
 a száraztészta
 konzervek
 a csipszek

fogytak ki. Itt nézheti meg a fotókat az üres polcokról!

Ezenkívül olvasóink nekünk arról küldtek fotókat, hogy az üzletekből elfogytak a szájmaszkok, és kézfertőtlenítők is. A szájmaszkok már napok óra hiánycikkek a gyógyszertárakban is.

További cikkek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések