Hirdessen itt

Új választás jöhet Mohácson, bukhat az erkölcstelen szocialista

Várhatóan április közepén oszlatja fel magát Mohács képviselő-testülete. A Duna-parti városban az őszi önkormányzati választások előtt pár héttel hunyt el a korábbi polgármester Szekó József, aki a Fidesz-KDNP jelöltje lett volna. Mohácsot most kisebbségben egy MSZP-s politikus irányítja.

Október 13-a óta a mohácsi testületben abszolút többségben van Fidesz-KDNP frakció, de a várost az MSZP-s Csorbai Ferenc vezeti. A kormánypárti képviselők szándéka, hogy törvényes keretek között a legrövidebb időn belül új választást írjanak ki.

Továbbra is az a célunk, hogy a testület áprilisban feloszlatja magát. A kitűzött szavazások valószínűleg nyár közepére fognak esni, de reméljük, hogy a szabadságolások miatt azért sokan eljönnek és ránk szavaznak

– mondta Bogos Tünde, a Fidesz-KDNP mohácsi önkormányzati képviselője.

Mohács Fideszes alpolgármestere, Pávkovics Gábor internetes blogot indított. Itt olyan témákról ír, mik az elképzelései a város jövőjéről. Pávkovics úgy véli, a szocialista polgármester hivatalba lépése óta érdemi munkát nem végez.

Polgármester úr inkább a kampányolással foglalkozik, mint a város építésével. Gyakorlatilag én ezt cukiság-kampánynak szoktam mondani. Tehát ültetünk fát, meg simogatjuk a kutyákat, de én azt gondolom, többet kellene foglalkozni a város jövőjével, fejlesztésével és a továbblépéssel

– fogalmazott Pávkovics Gábor, a Fidesz-KDNP mohácsi alpolgármestere.

Pávkovics Gábor hozzátette: Jelenleg a várost automatizmusok irányítják. A hivatal jól működik, a berögzött és megtanult folyamatokat jól kezelik a kollégái, amiért köszönet jár nekik.

Forrás: Magyar Nemzet

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések