A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tipsport Liga: a MAC és a DVTK sem tudott idegenben nyerni

A MAC Újbuda a Besztercebánya otthonában szenvedett el egy 4-2-es vereséget, míg a miskolciak a Poprád ellen kaptak ki 5-1-re a szlovák jégkorongliga 47. fordulójában.

Az éllovas Besztercebánya igaz az első harmadban még nem tudta megszerezni a vezetést, de a második felvonás nyolcadik percében Marek Bartanus révén előnybe került. A MAC aztán igaz 12:03-nál egyenlített Joshua Pitt góljával, de 12:59-nél már ismét a Besztercebánya vezetett, sőt bő 40 másodperccel később már két gól volt a különbség a csapatok között. Az utolsó 20 percben aztán igaz C.J. Stretch szépíteni tudott, de Gilbert Gabor találatával végül 4-2-re diadalmaskodott a szlovák együttes.

Nem okozott nagyobb problémát a DVTK a Poprádnak. A szlovák együttes már az első harmadban kétgólos előnyre tett szert, majd hiába szépített Radim Valchar végül további három gólt rámolva 5-1-re diadalmaskodott a házigazda.

Jégkorong, Tipsport Liga, 47. forduló
Besztercebánya–MAC Újbuda 4-2 (0-0; 3-1; 1-1)
Poprád–DVTK 5-1 (2-0; 0-1; 3-0)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések