Powered by Jasper Roberts - Blog

„Semmiképp sem szeretnék karanténba kerülni” – Aggódik a koronavírus miatt Bódi Sylvi

Semmiképp sem szeretne karanténba kerülni a koronavírus miatt Bódi Sylvi.

Bódi Sylvi jelenleg is Mikronéziában, Pohnpei szigetén tartózkodik, ahol nem ütötte fel a fejét a koronavírus-járvány. A gyönyörű modell friss Instagram-posztjában a rajongóitól igyekezett megtudakolni, van-e fertőzött beteg Magyarországon. A bejegyzésből az is kiderült, hogy a közeljövőben hazatér, ám a koronavírus miatt nem azzal a kínai légitársasággal utazik haza, amivel eredetileg tervezte.

„Itt, Mikronéziában szerencsére nincsen regisztrált eset, s reméljük, ez így is marad… Mindenesetre Mikronézia már közel 2 hete nem fogad repülőket (jegyzem meg, jól is teszik) olyan országokból, ahol regisztráltak koronavírus-fertőzéses esetet. Így most pl. az ausztrálok sem tudnak ideutazni, pedig onnan sok szörfös járt előszeretettel ide. Már csak két helyről lehet Mikronéziába utazni: Guamból és Hawaiiról. Mondhat bármit a ‘mainstream’ media… nekem van egy olyan érzésem, hogy sajnos minden erőfeszítés ellenére sem Kínában, sem globálisan nincs kordában tartva a járvány… Bízom benne – bár ez még egy picit odébb van – hogy a hazautazásom innen a világvégéről nem lesz túl körülményes. Semmiképp sem szeretnék karanténba kerülni… Az eredeti jegyem egy kínai légitársasággal lenne Hongkongon keresztül, de hogy én arra nem megyek, az is biztos..." 

– írta Bódi Sylvi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Sziasztok! Mi a helyzet otthon koronavírus ügyben? 👑🦠 Ugye továbbra sincs fertőzött nálunk?! Gondolom Oroszország példáját követvén Magyarország is lezárta már a kínai turisták előtt a határt…?! 🙏🏼 Legalábbis nagyon remélem, mert ebben a bizonytalan helyzetben talán ez lenne a legbiztonságosabb... 🤔 Itt Mikronéziában szerencsére nincsen regisztrált eset, s reméljük ez így is marad… Mindenestre Mikronézia már közel 2 hete nem fogad repülőket (Jegyzem meg jól is teszik.) olyan országokból, ahol regisztráltak koronavírus fertőzéses esetet. 👍🏼 Így most pl. az ausztrálok sem tudnak ideutazni, pedig onnan sok szörfös járt előszeretettel ide. Már csak két helyről lehet Mikronéziába utazni: Guamból és Hawaiiról. Mondhat bármit a ‘mainstream’ media…nekem van egy olyan érzésem, hogy sajnos minden erőfeszítés ellenére sem Kínában, sem globálisan nincs kordában tarva a járvány… 😐 Bízom benne - bár ez még egy picit odébb van - hogy a hazautazásom innen a világvégéről nem lesz túl körülményes. Semmiképp sem szeretnék karanténba kerülni… 😳😱 Az eredeti jegyem egy kínai légitársasággal lenne Hongkongon keresztül, de hogy én arra nem megyek az is biztos... 🙅🏻‍♀️ #SylviBodi #Pohnpei #Micronesia
Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

0 Megjegyzések