Hirdessen itt

Rúzsa Magdi feltárta fájdalmas múltját - Ezért áll nehéz év az énekesnő mögött

Rúzsa Magdi 19 éves korában döntött úgy, hogy megvalósítja álmait, és énekesnő lesz. Azóta már sikeresen befutott, és kialakította magának a közönségét, és ezért minden nap hálát ad az Istennek, mert úgy érzi, neki és az ő hitének köszönheti mindazt, amit életében valaha elért. Bár a magánéletéről ritkán beszél, a Tények Plusznak elárulta, sok nehézségen kellett keresztülmennie az előző évben.

„A hit kapaszkodó, veleszületett erő, másnak is, mert az ön­magamba vetett hitem által tudom, hogy bármit megvalósít­hatok, amit igazán szeretnék” – mondta a Borsnak Rúzsa Magdi, aki a legapróbb sikereiért is hálát ad, hiszen olyan életet élhet, ami csak keveseknek adatik meg.

A korábban szülésznőként dolgozó Magdi szülőfalujában, Kishegyesen álmodozott arról, hogy egyszer befutott énekesnő lesz, akinek a dalait sok ezren hallgatják majd. Akkor még nem is gondolta volna, hogy a vágyai egyszer megvalósulhatnak.

„Szerettem volna énekes lenni, szerettem volna sok emberhez szólni, és szerettem volna egy zenekart. A terveim között az szerepelt, hogy kialakítsak ma­gamnak egy olyan életet, amiben nagyon jól érzem ma­gam, és úgy érzem, ez sikerült. Hálás vagyok érte!" – árulta el az énekesnő.

„Nagyon sokat kaptam és kapok is folyamatosan. Igaz, rengeteget dolgozom a sikereimért, de a jóistennek annak idején megígértem, hogy amim van, abból mindig adni fogok másoknak, csak legyen rá lehetőségem” – folytatta Magdi, aki lázasan készül következő koncertjére, amelyet a Papp László Sportarénában rendeznek február 22-én és 23-án, így dupla koncerttel ünnepelheti karrierjének tizenötödik évfordulóját.

„Általában több hó­napon keresztül megy a felkészülés, ám mivel szerencsére folyamatosan turnézom, meglehetősen jó kondiban vagyok. Az erőnléti felkészülés így nem olyan nehéz, fejben viszont nagyon is tréningezem magam, hiszen hatalmas koncentrációt igényel egy ilyen nagy show. Körülbelül húsz­ezer embert fogni és vinni két órán át, nem is olyan egyszerű, mint hinnénk. Ilyenkor már hetekkel a koncert előtt próbálok ráhangolódni az eseményre, és vetítem magam elé, hogy minden rendben lesz” – magyarázta az énekesnő.

Magdi nagyon keveset beszél a magánéletéről, de a napokban kivételt tett és a Tények plusznak elmesélte milyen nehézségeken kellett keresztülmennie az elmúlt években, édesapja betegségéről is vallott, aki komoly műtéten és kemoterápián esett át.

„Most jobban van, de nyilván még folyamatosan várunk mindenféle eredményeket. Ez egy hosszú folyamat, olyan betegség, amelynél sok idő kell, hogy kimondhassuk: teljesen gyógyult, de bízunk benne, hogy ez így van, így lesz” – mondta az énekesnő.

Magdi a gyerekvállalásról is beszélt, amit majd szeretne összehangolni a karrierjével. A teljes interjút itt tudja megtekinteni:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések