A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Prostituáltakat futtató bűnbandára csapott le a rendőrség Nagykanizsán

Prostituáltakat futtató bűnbandát kapcsolt le a rendőrség – írja a police.hu. A tagok nem kímélték a lányokat: ha a kuncsaft panaszkodott rájuk, egyszerűen megverték őket, emellett állandó felügyelet alatt álltak, a pénzüket pedig elvették.

Emberkereskedelem és más bűncselekmények miatt is nyomoznak H. Imre és társai ellen. A férfi 201 óta irányította a bűnözői csoportot, Németországba és Svájcba is szállított ki lányokat, akiket tisztességes munkával hitegettek. A nők tudta nélkül korábban egymás között adták-vették őket, majd megszervezték a Nürnbergbe, illetve Bernbe utaztatásukat.

Külföldön bordélyházakban dolgoztatták a lányokat, a banda „kihelyezett" tagja 24 órában felügyelte őket, a bevételüket részben, de sokszor teljes egészében elvette tőlük. Ha a bordélyház internetes oldalára negatív komment érkezett a szolgáltatásokkal kapcsolatban, akkor az összes lányt bántalmazták.

A magyar rendőrök a német, illetve svájci hatóságokkal is együttműködtek, s megállapították: a bűnbandán belül mindenkinek megvolt a maga feladata. Volt, aki az utaztatásért felelt, míg más a lányok felügyeletét látta el. A prostituáltaktól elvett bevételből a banda tagjai saját életvitelüket fedezték.

Végül Nagykanizsán fogták el az 50 éves vezetőt, H. Imrét, valamint a csoport másik két tagját, a 33 éves A. Józsefet és a 28 éves O. Líviát. Mint kiderült, nagy lábon éltek, otthon nagy mennyiségű készpénzt tartottak, emellett ékszereket és egy nagy értékű autót is lefoglaltak a rendőrök, akik zár alá vettek három ingatlant.

A negyedik bandatag még szökésben van.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések