A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ön látta ezt a férfit? Ekkora nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség annak, aki segít megtalálni

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a toplistás körözött bűnöző ellen - írja a police.hu.

A Tatabányai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja 2017. október 17-én kábítószer birtoklása miatt elfogatóparancsot bocsátott ki a 27 éves Buttinger Zoltán ellen, mivel a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg.

A férfi ellen 2017. december 19-én európai, majd 2018. október 18-án nemzetközi elfogatóparancsot rendelt el a Tatabányai Törvényszék. További elfogatóparancsok vannak még érvényben új pszichoaktív anyaggal visszaélés, kábítószer birtoklása, testi sértés bűntett miatt is.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján Buttinger Zoltán az Egyesült Királyságban tartózkodhat.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300.000 forintot tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Buttinger Zoltán felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel, vagy a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések