Hirdessen itt

Nicolas Cage új filmét jövő tavasszal mutatják be


Jövő márciusban kerül a mozikba Nicolas Cage The Unbearable Weight of Massive Talent (A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya) című új filmje, amelyben a sztár saját magát játssza.


A Lionsgate filmstúdió produkciójában Cage éppen szerepet kap egy Quentin Tarantino-filmben, de közben kamasz lányával feszültté vált kapcsolatát kell valahogy rendeznie. Hatalmas adósságai vannak, és hogy törleszteni tudja őket, fellép egy mexikói milliárdos születésnapi partiján, aki nagy rajongójaként egymillió dollárt kínál neki. 

A CIA azonban arról tájékoztatja, hogy a milliárdos valójában egy kábítószerbáró, aki elraboltatta egy mexikói elnökjelölt lányát. Cage-nek végül nincs más választása, mint hogy együttműködjön az amerikai kormánnyal, hogy valahogy kimásszon a csávából - idézte a film szinopszisát a The Hollywood Reporter.

A film forgatókönyvét Tom Gormican és Kevin Etten írta, és a rendezői székben is Gormican ül majd, akinek ez lesz a második rendezése a 2014-ben bemutatott Csajkeverők című romantikus vígjáték után. Cage saját Saturn Films produkciós cégén keresztül producere is lesz a készülő filmnek Mike Nilon és Kevin Turen társaságában.

Az 56 éves Oscar-díjas Cage Primal című akciófilmjét tavaly novemberben, Grand Isle című thrillerét decemberben mutatták be Amerikában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések