A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Nem vagyok alkalmas a boldogságra” – Lovas Rozi életét fenekestül felforgatta kisfia érkezése

Lovas Rozi élete az utóbbi időszakban nagy változáson ment keresztül, ám ami igazán felforgatta az életét, az születendő gyermeke.

A színésznővel a Radnóti színház után a TV képernyője előtt is találkozhatunk. Sok dolog zajlik körülötte mostanában, A mi kis falunk igazán meghozta számára a népszerűséget. Örül, hogy ilyen könnyedebb, vicces jellegű produkcióban is szerepelhet, a színpadon általában komoly karaktert játszik, de nagyon büszke radnótis szerepeire.

„Világéletemben egyedül voltam ezzel a belső vággyal, hogy színész leszek. Soha senki, akit szerettem, nem mondta, hogy nekem ezzel érdemes lenne foglalkoznom” – mesélte a színésznő a Bestnek.

Rozi sikeres lett a hivatásában azonban arca mindig egyfajta szomorúságot sugároz. A gimnáziumban sosem érezte jól magát, a színművészeti felvételije másodjára is kudarcba fulladt, párját pedig 6 évvel ezelőtt elvesztette. Ezek a dolgok nagy valószínűséggel örök sebeket hagynak, Rozin pedig nem csak úgy látszik, valójában is küzd egy állandó szomorúsággal.

„Van egy belső életem, amit máig nem tudok megosztani” – mondta először, hozzátéve, amit sokáig csak magának vallott be: „...nem vagyok alkalmas a boldogságra”.

Bár a színpadon biztonságban érzi magát és igazán ki tud adni magából mindent, a való életben sok elfojtott érzelem lakozik Lovas Roziban. Játszani most sokáig nem fog színházban, viszont a kisfia hamarosan megszületik, így előadások nélkül is fel kell tudni szabadulnia.

„Őszintén, nem tudtam megfelelni a kicsattanó anyai öröm sztereotípiájának” – vallotta be a színésznő. Bár már fél éve érezte az őszinte vágyakozást egy gyerek után, lassú folyamat volt a terhesség feldolgozása: szerette volna mélyen megélni magában, hogy babát vár.

Rozinak ugyan nehéz a folyamatokat feldolgozni, és átélni a boldogságot, ennek ellenére voltak már örömteli pillanatai: „Egész nap babahordozókat nézegettem, amiben benne lesz az én kisfiam. És hirtelen azt az elementáris kíváncsiságot kezdtem érezni, amit gyerekként, amikor várod, hogy karácsony legyen”.

A színésznő elmondta, napi ritmusa teljesen megváltozott, de már elkezdte élvezni a terhességet. Mint mondta: „Ez az, ami igazán felforgatja az életem”.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések