A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nacsa Lőrinc: Kérjük Gyurcsány Ferencet, segítsen eligazodni a zavaros vagyonnyilatkozatában!

Úgy tűnik, hogy valami nagyon nem stimmel Gyurcsány Ferenc pénzügyei körül, ezért a Fidesz-KDNP arra kéri, hogy segítsen eligazodni a zavaros vagyonnyilatkozatában – szólított fel a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Azt eddig is tudtuk, hogy Gyurcsány Ferenc igen gazdag ember, aki a privatizáción lett milliárdos, és néhány millió forint neki nem tétel, de azért most mégis meglepődtünk, mert csak úgy ki-be röpködnek a milliárdok és százmilliók Gyurcsány életében – emelte ki a KDNP frakciószóvivője.

Nacsa Lőrinc felidézett néhány számot az elmúlt évek Gyurcsány vagyonnyilatkozataiból. Elmondta,

Gyurcsány 2 milliárd forint osztalékot vett fel az Altusból, 641 millióért vásárolt értékpapírt, és tavaly 225 millió forint foglalót fizetett ki egy titokzatos ingatlanért. Az már egy másik kérdés, ha foglaló ennyi, vajon mekkora az ingatlan értéke?

– kérdezte a kormánypárti képviselő.

Nacsa Lőrinc felhívta a figyelmet arra is, hogy Gyurcsány bevételeiből 1 milliárd forintnak egyszerűen nyoma veszett, nem lehet követni mire és hol költötte el. Ez azt jelenti, hogy havi 23 millió forintot költ el valamire. A kérdés, mire? – fogalmazott a képviselő.

A Fidesz-KDNP arra kéri Gyurcsány Ferencet,

segítsen eligazodni a zavaros vagyonnyilatkozatában, mert olyan tételek röpködnek itt, amit egy átlagember még felfogni is alig tud

– szólított fel Nacsa Lőrinc.

Nacsa Lőrinc kérdésre ízléstelennek, a nőket és az édesanyákat sértőnek nevezte Jávor Benedeknek azt a bejegyzését, amellyel Novák Katalin államtitkárt, a Fidesz alelnökét támadta. Hangsúlyozta, Jávor Benedek gyűlöletkeltő, alpári és közönséges bejegyzésével méltatlanná vált arra, hogy Budapestet képviselje egy brüsszeli irodában, Karácsony Gergely főpolgármestert ezért arra kérik, hogy

tartsa be a tisztességes városvezetésre vonatkozó kampányígéretét, és hívja vissza pozíciójából Jávor Benedeket.

A kormánypárti politikus újabb kérdésekre azt mondta, a baloldal elképesztő hangnemet enged meg magának az elmúlt időszakban.

Nem olyan régen Niedermüller Péter (DK) erzsébetvárosi polgármester “rémisztő képződményeknek nevezte a fehér, heteroszexuális, keresztény magyar embereket”, most pedig Korózs Lajos szocialista képviselő Horváth László fideszes képviselőt “minősítgeti, és ezzel tovább szítja egyébként a gyöngyöspatai romák között a feszültséget” – fejtette ki Nacsa Lőrinc.

Forrás: MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések