A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt a meggyilkolt sólyi kislány bátyja: „A börtön kapujában fogom várni”

Első fokon a maximális, 15 év börtönre ítélték a sólyi kislány, Adrika gyilkosát, aki így – kedvezményekkel – akár már 26 évesen szabadulhat is.

Ahogy arról a Blikk is írt, első fokon 15 év börtönbüntetésre ítélték F. Ferencet, aki 2018 májusában brutális kegyetlenséggel végzett Horváth Adriennel. A patakpartra csalt nyolcéves kislány kezét összekötötte, majd a gyereket többször a víz alá nyomta, egy kővel fejbe verte, sőt, késsel meg is szurkálta.

A vád szerint az akkor 16 éves elkövető ezután alulról levetkőztette a gyereket szexuális vágyainak kielégítése céljából, de azt nem sikerült bizonyítani, hogy valóban belehelyezte-e az ujját az áldozat nemi szervébe. F. Ferenc a Bors információi szerint végig tagadta az erőszakot, de vallomásait folyamatosan változtatta, emiatt a bíró kilátásba is helyezte az ülésen: hamis váddal gyanúsítják majd meg a hazugságok miatt.

F. Ferenc tettét nem tudta mivel indokolni, de azt mondta, hogy Adrika nem belé volt szerelmes. Az utolsó szó jogán sem kért bocsánatot, bár halkan megjegyezte, sajnálja a történteket, és már nem tenne ilyet.

„Egy kis elégtételt jelentett volna, ha örökre bezárják, de a halálát egyelőre nem kívánom. Előtte szenvedjen még egy kicsit” – mondta a lapnak a kislány édesapja, aki családjával a mai napig nem nyúlt a gyermek holmijaihoz, ugyanott vannak a házban, ahogy azt Adri hagyta iskola után. Bátyja, a 15 éves Dániel szintén nem bánna kesztyűs kézzel a kegyetlen elkövetővel.

„A börtön kapujában fogom várni, hogy számon kérjem, és végre valódi választ kapjak arra, hogy miért kellett meghalnia a testvéremnek. Legszívesebben ugyanazt tenném én is vele” – mondta a megtört fiú, aki szülei mellett hallgatta az ítélethirdetést.

Forrás: Blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések