A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghalt egy négyéves kisfiú, mert oltásellenes anyja nem váltotta ki a gyógyszerét

Meghalt egy négyéves kisfiú, miután oltásellenes anyja nem váltotta ki neki az influenza elleni gyógyszert.

Az anyuka többek között az Állítsuk Meg a Kötelező Beoltatást nevű Facebook-csoport tagja, itt kért tanácsot fia gyógyítására, és kihangsúlyozta, hogy a felírt gyógyszert, nem váltotta ki. A legtöbb tag szerint a járványok csak álhírek, amiket a kormány terjeszt, és csoportosan fel szoktak keresni szülőket, akiknek meghalt a gyereke, és azt mondják nekik, hogy az oltás volt a hibás.

A nő posztja alá 45 hozzászólás érkezett, amik közül egyik sem ajánlotta, hogy forduljanak orvoshoz, és az anya írta is, hogy inkább természetes gyógymódokat vesz igénybe, amik közül egyik sem gyógyítja bizonyítottan az influenzát: borsmentaolaj, C-vitamin és levendula. Mivel ezek nem voltak hatásosak, a hozzászólók anyatejet, kakukkfüvet és bodzát ajánlottak, amik ugyanannyira haszontalanok, mint amiket a nő magától próbált ki.

A beteg kisfiú négy nappal később kórházban halt meg. Az coloradói egészségügyi hivatal megerősítette, hogy az influenzába halt bele, valamint azt is, hogy a valószínűleg soha nem kapott védőoltást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések