A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyar Levente: erősödhetnek magyar-brit gazdasági kapcsolatok


A Brexittel Magyarország elvesztette az egyik fontos EU-n belüli szövetségesét, ám a kormány abban bízik, hogy a brit-magyar gazdasági kapcsolatok erősödhetnek a szigetország távozását követően - jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Budapesten, az iiPay beruházását bejelentő sajtótájékoztatón.


Magyar Levente szerint a kormány várakozásait az iiPay magyarországi terjeszkedése is alátámasztja. Az Egyesült Királyságban alapított, amerikai hátterű cég gyorsan döntött arról, hogy Budapesten építi ki új központját, a beruházók tehát bíznak a magyar gazdaság további növekedésében - értékelte a befektetést az államtitkár. Az iiPay magyarországi igazgatója közölte, hogy egy éven belül 60, magasan képzett munkavállalót várnak budapesti irodájukba. Mezner Attila hozzátette, hogy az új központ kulcsszerepet tölt majd be a cég növekedési terveinek megvalósításában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések